Algemene voorwaarden

De eigenaar verklaart dat de huisdieren in goede gezondheid verkeren en zijn inge├źnt. De eigenaar dient de eventuele, relevante ziektegeschiedenis te vermelden tijdens het intakegesprek.

Indien de noodzaak bestaat dat het huisdier medische zorg nodig heeft tijdens de periode waarin poezenthuiszorg.nl oppast, wordt in overleg (of bij nood direct) een dierenarts ingeschakeld, zoals besproken tijdens het intakegesprek.

De kosten die voortvloeien uit een bezoek/behandeling door de dierenarts zijn geheel voor eigen rekening van de eigenaar van het huisdier.

Poezenthuiszorg.nl is niet aansprakelijk voor geleden schade aan uw huisdier(en), schade aan derden door uw huisdier(en) veroorzaakt, schade door derden aan uw huisdier(en) in welke vorm dan ook.

De eigenaar is in bezit van een WA-verzekering waarin de huisdier(en) zijn opgenomen.

Poezenthuiszorg.nl is niet aansprakelijk voor:

  • Het ondanks genomen voorzorgsmaatregelen, weglopen of overlijden van het huisdier(en).
  •  De daden die het huisdier(en) verricht op het moment dat het huisdier(en) alleen thuis is.
  • Poezenthuiszorg.nl gaat hiermee naar de klant toe een overeenkomst aan dat de afgegeven sleutel zorgvuldig wordt bewaard en niet met adres zal worden gelabeld. Alleen in het adressenbestand van Poezenthuiszorg.nl staan de adressen.
  • Poezenthuiszorg.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade of inbraak aan of in het huis van de eigenaar.
  • Bij onverhoopt overlijden van het huisdier wordt bij constatering direct contact opgenomen met de eigenaar en, in overleg, naar een oplossing gezocht. De kosten die hieruit voortvloeien zijn geheel voor eigen rekening van de eigenaar.

Aan fouten in alle vormen van schrijven door Poezenthuiszorg.nl kunt u geen rechten ontlenen en tarieven zijn ten alle tijden onder voorbehoud.

Wanneer u uw huisdieren door Poezenthuiszorg.nl laat verzorgen gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.