Klantenreacties


Vertel wat u over ons vindt!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
13 berichten.
Susanna Susanna uit Weesp schreef op 20 augustus 2021 om 15:18
Peter heeft tijdens onze vakantie met veel toewijding heel goed voor onze kater Bram gezorgd. Peter is vriendelijk, flexibel en bereidt zich goed voor. In het kennismakingsgesprek vooraf hadden we eerst een warme overdracht met alle ins and outs over Bram (een blaasgruiskat): zijn verzorging en eigenaardigheden. Eenmaal op vakantie hield Peter ons via de app en fotoโ€™s op de hoogte van het wel en wee van onze kat. Bram zag er stralend uit toen we thuiskwamen.
Corijn, Thijn en Maaike Corijn, Thijn en Maaike uit Hilversum schreef op 7 september 2019 om 20:15
Peter heeft voor ons voor het eerst een week voor onze 2 katers gezorgd en wij hebben geen moment spijt gehad. Dagelijks 2 keer per dag en een fijn geruststellend berichtje. De medicatie werd bij een van onze katers 2 keer per dag gegeven en dat ging heel goed. Zelfs de andere kater die normaal wat tijd nodig heeft met vreemde mensen was erg op hem gesteld
( bleek uit de fotoโ€™s)
Wij zijn enorm blij en zeker de volgende keer weer!
Dank Peter en Floor!
Joris en Imke Joris en Imke uit Driemond schreef op 11 augustus 2019 om 22:19
Dank voor ruim 3 weken uitstekende zorg voor onze katten! Peter heeft naast het dagelijkse voeren en drinken verzorgen ook de medicatie verzorgd voor een van de katten. Hij deed dat zorgvuldig, in goed overleg met een buurvrouw en met precies genoeg communicatie naar ons tijdens de vakantie. Daarnaast had hij oog voor het huis, de planten / tuin en de omgeving waarbij het welzijn van de katten echt voorop stond. Vriendelijk en professioneel van kennismaking tot de laatste sleuteloverdracht, ik zou Peter en Floor aanraden aan iedere kattenbezitter met vakantieplannen. Een volgende keer weten wij ze zeker te vinden!
Familie Fijn van Draat Familie Fijn van Draat uit Bussum schreef op 11 augustus 2019 om 17:52
Al drie jaar is Peter een vertrouwde oppas voor onze twee katten. Zo kunnen we echt alles achter ons laten en zorgeloos op vakantie gaan. Peter is vriendelijk en zorgvuldig en ontzettend leuk en vol aandacht in de omgang met de katten. Tijdens de vakantie stuurt hij berichten en fotoโ€™s van ze en dat geeft een goed gevoel, dat je ze tijdens je afwezigheid toch nog een beetje meemaakt . Peter is tevens alert op afwijkende dingen in en om het huis (bij ons een balkondeur die de hulp per ongeluk open had laten staan). Wij zijn blij met de servicegerichte instelling van Floor en Peter. Ik kan Poezenthuiszorg iedereen met een kat aanraden.
Kees en Maaike Zimmerman Kees en Maaike Zimmerman uit Weesp schreef op 9 mei 2019 om 09:06
Onlangs hebben wij Peter en Floor gevraagd om in onze afwezigheid een kleine week voor onze poezen te zorgen. Dat was een groot succes! Alleen al de manier waarop Peter ons vรณรณr ons vertrek opzocht voor een kennismaking met ons en met de poezen was al bijzonder prettig en vertrouwenwekkend.
Twee keer per dag werd er op onnavolgbare wijze aandacht gegeven aan onze twee zeer sociaal ingestelde poezen. Elke dag kregen wij leuke foto's en een verslagje toegestuurd via What'sApp. Deze poezenthuiszorg heeft ons een heel gerust en prettig gevoel gegeven. Zรณ wil iedere poezenliefhebber dat er met je dierbare huisdieren wordt omgegaan door iemand die zelf een groot hart voor poezen heeft. Het verhoogde ons eigen vakantieplezier te weten dat onze twee schatten in zulke goede handen waren! Graag vertrouwen wij een volgende keer weer onze poezen (en ons huis) toe aan Peter en Floor. Ze zijn hartelijk, zorgzaam en betrouwbaar.
Julia & Pieter Julia & Pieter uit Breukelen schreef op 17 februari 2019 om 18:37
Floor and Peter responded quickly on our request to look after our two cats. After a delightful intake meeting with Peter we felt very comfortable that our pets would be in good hands! We went on holiday for two and a half weeks, which was the first time our cats would be at home by themselves for such a long period of time. Peter took such great care of our cats, even though they did not always make his job very easy. He sent us regular updates and pictures which gave us peace of mind. Peter also cleaned up their messes, played with them daily and provided them with lots of love. Communication with Peter was always easy and very clear. We returned from holiday to two very happy, well fed cats =) Thanks Peter and Floor for your wonderful service, I would highly recommend you to anyone who is in need of a cat sitter!
Kevin & Sandra Kevin & Sandra uit Hilversum schreef op 24 december 2018 om 15:05
Zo blij dat we onze kater lekker thuis konden laten blijven door de goede zorg van Peter. Bedankt hiervoor! We gaan hier in toekomst zeker nog op terug vallen. Goede communicatie, flexibiliteit en een dikke klik met onze koning!
Franรงoise & Tom Franรงoise & Tom uit Bussum schreef op 10 september 2018 om 11:26
Na een ontspannen kennismakingsgesprek met Floor en Peter voelde het eigenlijk al vertrouwd. Dat was fijn want je wilt het beste voor je huisgenoten en je bent toch altijd een beetje huiverig, want wie laat je je huis binnen, aan wie vertrouw je je hele hebben en houden? Peter nam in deze voornamelijk de honneurs waar en kreeg het voor elkaar ons enigszins eigen gereide poes, die het niet zo snel op heeft met onbekenden, op haar gemak te stellen. Dat bleek duidelijk uit de foto's die Peter stuurde en zo zagen wij vanaf ons vakantieadres dat onze katten het getroffen hadden. Dat geeft je vakantiegevoel ook een boost ๐Ÿ™‚ Zo af en toe kwam er een fotografische update vanuit het poezenfront en dat is erg leuk.

Thuisgekomen troffen we een keurig huis aan met twee vrolijk ronddartelende katten. Kortom Floor en Peter, bedankt! Bij het volgende uitstapje hangen we bij jullie aan de bel !
fam. Zwart fam. Zwart uit Naarden-Bussum schreef op 20 augustus 2018 om 21:50
Floor en Peter reageerden snel en adequaat op ons verzoek en deden een prettige intake. Tijdens onze vakantie zagen we in de berichten dat onze kat tevreden thuis zat, wat we zelf bij terugkomst ook zagen. In korte tijd was ze snel vertrouwd geraakt met Peter die haar voorzag van eten, een schone bak, en exclusieve aandacht. Kortom, Floor en Peter leveren een prettige, betrouwbare kattenoppasdienst die we van harte aanbevelen.
Marc en eline Marc en eline uit Bussum schreef op 11 augustus 2018 om 07:27
Beste Floor en peter,
Jullie hebben een aantal dagen voor onze twee katten gezorgd. Voor het kennismakings gesprek namen jullie alle tijd. Zo leerden we elkaar een beetje kennen en hadden we het gevoel dat jullie goed luisterde naar onze wensen.
Tijdens onze afwezigheid kregen we regelmatig een berichtje met een foto, wat we erg konden waarderen.
Bij thuiskomst kregen wij het idee dat onze katten het prima naar hun zin hadden gehad.
Kattenbak was schoon en etensbakjes waren gevuld met brokjes.
Al met al zag alles er Spik en span uit
Wij gaan jullie zeker aanbevelen aan anderen kattenliefhebbers in de buurt?

Tot volgende keer,

Groeten Eline en Marc
Hes Hes uit Hilversum schreef op 5 augustus 2018 om 21:59
Erg prettige en flexibele oppasservice. Peter is zeer vriendelijk en de communicatie is helder. Het is natuurlijk een stap om iemand je huis binnen te laten, maar we hadden bij Peter meteen een goed gevoel en kunnen hebben van harte aanraden!
Marsha Brink Marsha Brink uit Haarlem schreef op 5 augustus 2018 om 17:32
Floor en peter hebben een aantal jaar tijdens al onze vakanties (3a4 per jaar) op onze poes Billy gepast. Was een lief klein asiel katje dat veel aandacht nodig had en 1x per dag n pilletje.
Ze zijn is erg lief en zorgzaam. Wij en Billy waren erg tevreden.
Inmiddels is Billy er niet meer anders had ik ze zeker nog de zorg voor Billy toevertrouwd.
Charles Charles uit Hilversum schreef op 30 juli 2018 om 10:23
Wat een goed idee ik wil mijn kat echt niet in een kattenpension stoppen voor drie weken en bovendien is dat heel duur.
Peter heeft heel goed voor onze kat gezorgd!
Erg handig deze service!
Peter bedankt!?

Gr., Charles